2015.11.29.
16:03

Írta: Evoke

Minden csoda három napig tart?

Miközben Magyarország és Európa süllyedő hajóként sodródik, ki tudja hová és miért, a politika lázas áltevékenységének álhírei vezetik meg a közügyek iránt érdeklődőket, osztják meg a társadalmat.

Láthatjuk, hogy egy létszámában jelentéktelen politikai elit, ki-ki a saját lakáj médiája segítségével hiszterizálja, manipulálja a közvéleményt a problémák valós megoldási szándéka nélkül, a status quo fenntartása céljából.

Ugye minden normális ember tisztán látja, hogy az ország és Európa előtt súlyos és megoldandó problémák sokasodnak, melyekkel nem tudnak mit kezdeni a részünkről felelőtlenül megbízott vezetőink. Jól elvannak egymással, görgetik tovább a csődtömeget, miközben a hatékonyság és a demokrácia látszatát keltik.

Az alábbi néhány szőnyeg alá söpört téma messze nem a legfontosabb kérdések, csak néhány órára, napra, hétre szítottak érzelmeket, képezték a hírek tárgyát, elpukkadásuk után a kukában végezték sorsukat.

Az egyszerű magyar polgár nem hülye, nem esik ki az emlékezetéből a tegnapi szenzáció, kíváncsi a folytatásra, melyre azonban hiába vár. Úgy tűnik, a hírek gyártói nem olyan kíváncsiak, mint az Istenadta nép, vagy talán nem érdekük a hiteles tájékoztatás? 

Simon Gábor volt MSZP alelnök máig lezáratlan ügyére, másfél év alatt sem voltak képesek pontot tenni az érintettek. Se a FIDESZ, se az MSZP, se a média nem mutat érdeklődést. Mintha mindenkinek az ügy jótékony homályban maradása állna érdekében.

http://nepszava.hu/cikk/1073062-simon-ugy-nem-talalnak-bizonyitekot-a-nyomozok

Lázas aláírásgyűjtés folyik a kötelező kvóták elutasítása mellett, mely mellé a JOBBIK is beállt kezdetben, némi fenntartással. Később módosított a kommunikációján: „A Fidesz azonban lesöpörte azt az Alaptörvényt módosító kezdeményezésünket, melynek révén a bevándorlási kvóta ügyét népszavazásra lehetett volna bocsátani. Ezzel a kormánypárt saját aláírásgyűjtését is hiteltelenné tette” 

http://alfahir.hu/jobbik_a_nepszavazas_a_kvotarendszer_ellenszere

Hol található ez az alaptörvényt módosítani akaró beterjesztés, vagy csak retorika az ellenzékieskedés?

Érdekes látni, hogy mind a kormányoldal, mind az ellenzék, csak akkor tartana egy népszavazást szükségesnek, ha annak remélt eredménye az ő pozícióikat javítaná. Talán nem kellene a parlamentre, illetve az általuk kinevezett, de senki által meg nem választott OVB-re  bíznunk a döntést népszavazások ügyében.

Egy napig tele volt a média a tiltakozásul szájukat összevarró menekültek képeivel.
Mára már el is pusztulhattak volna, ha étlen-szomjan úgy maradnak. Senkit sem érdekel a sorsuk, mi lett velük, csak a szenzáció egy pillanatra?

20151123bevarrt-szaju-menekult-macedonia-gorogorszag_osszevart_szajak.jpg

Ébresztő Magyarország!

 

 

 

 

 

 

 

 



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://face2face.blog.hu/api/trackback/id/tr458124566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.06. 16:46:42

Remete levele: az újévről
2013.01.01.
Tudod van nékem, 1 kis rádióm, aztat hallgatom. Nincs mán szabad Európa, csak az unijó, vagy mi a rossebb. Aztán, ugye, jön az újév, de nem látnak a jövőbe, mint én a hajnali ködbe. Csak tapogatnak, mint a vak, merre kéne menni. Közbe vitáznak, kell-e kőccsön, nem kell kőtsön, ezt se bírják fizetni, ami van, de kőteni azt nagyon szeretnek. Ha mást nem, hazugságot, aztán elvitatkoznak, melyiké nagyobb. Aztán az egészet parlamentnek híjják! Bizony mondom, mag lebírtam menni a szendrői cigány kocsmába, ott hallottam ilyen vitát, mék hazudik nagyobbat, és melyiknek van igaza. Egyiknek se. Magáét, fújja, mint bolond a trombitát, oszt leszólja másik „rícsaját”

Az utat végig kell járni, úgy látom. Ezek akkor építették a betonodút, mikor máshol már bontották! Akkor építenek ótópályát, mire a benzin elfogy, vagy megfizethetetlen drága! Az ökröt meg országházba kűdik, bőg is a marhája becsülettel, de húzni azt nem fog, Legfeljebb jó fizetését! Mindenik ojan okos, olyan nincs más, de mégiscsak szarság sül ki belűle. Te érted ezt fijam? Meg tudja ezt valaki magyarázni? De nemcsak kilátás nincs, belátás se! Egyszer elfogy a nép türelme, oszt elzavarja, az egész pióca bandát, oszt bedobálja a forró vízbe, pokol tűzibe, ahová valók vónának! Leszámolásrúl sutyorog a nép, de hogy tudják kiválogatni, melyiket kell agyonütni, melyiket felakasztani? Sok egyenruhás is meg van zavarodva, eddig legalább pénzér vitte vásárra a bőrit, végezte a piszkos munkát, azt hitte a marha, maga hatalmát védi, most meg megint az urakét kéne! Mennek az új polgárság eszme kötőfékén, mint marha a kolomp után! Oszt nem veszi észre, kilóg a segge nadrágbúl, újra meg nem telik, elszedik adóba! De hát másról se szól az irodalom is, mint a felül lévőkről, oda vágyik az ember. Egyszer próbálta meg lelökni, elzavarni őket, de buta vót hozzá, meg erősebb vót a vágya, felülre kerülni. Ezért újra meg kellett engedni, ő meg megint a gödör alját ássa! Óvastam valahol, régi korba az okosakat agyonütték, mert kihasználta a többit. Kár vót elfelejteni. Most vannak okosok, akinek a pénz is fial, mint a malac. No mindenki malacot akar. De kölcsönből vesz, a kamat nevű takarmányért dógozik, amitől a kölcsön adó disznója hízik, néki fial, te meg sovány nyomorúlt leszel. Az ólad is elveszik, ami a köccsönből lett! Osztán bankrendszernek híjják ezt a disznó ólat! Vót, Horthy rendszer, szocialista rendszer, most bankrendszer van? Kódusabb a nép lassan, mint Horthy alatt vót, megint, 3 millió kódust emlegetnek! Annyi a hajléktalan, hogy fogom a konkurenciát bírni, nem tudom elképzelni se! Hallom Pesten bűntetni akarják űket, mint a kurvákat! De ha megfizeti az adót, lehet kurva vállalkozó! (Lesz-e kódus vállakozó, mit hallasz?) Szerintem minden vállalkozó az, csak lekell adja a sápot az államnak, hogy lopni hagyja! Ha nem lop, nem él meg!

No Esten áldjon! Te mit gondolsz ezekrűl? Csak vénemberesen töprengek magányomba, de a nagyfejűek se okosabbak nálam, ahogy hallom. Akkor mért űk vannak ott, azt mondaná meg valaki?
süti beállítások módosítása